Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота

The Wave

Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота Инспириран јапанским принципом "активне смирености", дизајн комбинира рационалне и емоционалне елементе у једну цјелину. Архитектура споља изгледа минималистички и смирено. Ипак можете осећати огромну силу која зрачи из њега. Под њеном чаролијом радознало клизиш у унутрашњост. Једном унутра, нађете се у изненађујућем окружењу препуном енергије и испуњених великим медијским зидовима који приказују енергичне, апстрактне анимације. На овај начин штанд постаје посетиоцима незабораван доживљај. Концепт приказује асиметричну равнотежу коју налазимо у природи и у срцу јапанске естетике.

Име пројекта : The Wave, Име дизајнера : Alia Ramadan, Име клијента : Toyota Motors Europe.

The Wave Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.