Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Улична Клупа

Ola

Улична Клупа Ова клупа, дизајнирана према стратегијама еколошког дизајна, подиже улични намештај на нови ниво. Једнако код куће у градском или природном окружењу, флуидне линије стварају различите могућности седења унутар једне клупе. Коришћени материјали су рециклирани алуминијум за подлогу и челик за седиште, изабрани због својих својстава која се могу рециклирати и издржљива; има сјајну и отпорну завршну обраду прашкастом плочом, идеалну за употребу на отвореном у свим временским условима. Дизајнирали су их у Мекицо Цитију Даниел Олвера, Хиросхи Икенага, Алице Пегман и Кариме Тосца.

Име пројекта : Ola, Име дизајнера : Diseno Neko, Име клијента : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Улична Клупа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.