Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Rio

Ресторан Смештен у Кувајту, на подручју које је познато по бутичним ресторанима. Рио Цхуррасцариа једна је од првих бразилских одрезака која се отворила у региону. Циљ је био створити луксузни, али неформални простор за ручавање који одражава Риоов бренд и јединствен начин служења хране (Родизио Стиле).

Име пројекта : Rio, Име дизајнера : Rashed Alfoudari, Име клијента : Rio.

Rio Ресторан

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.