Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ипад Фолио

Tootsie

Ипад Фолио Тоотсие задовољава потребе савремених номада. Обичан је, али дјелује умирујуће аналогно, отпоран на сузу и воду и биоразградив. Тоотсие оставља трајан утисак на умове људи, али никакав околина. Већина нас живи и путује кроз свет сталних промена - свет у који смо у опасности да се изгубимо. Зашто не бисмо користили папир да бисмо направили производе који заокупљају наша искуства као писке, мрље, бројеве телефона или повремени утисак ружа за усне. За разлику од дневника, Паперномадс на време креирају референтне тачке како бисмо се сетили ко смо.

Име пројекта : Tootsie, Име дизајнера : Christoph Rochna, Име клијента : Papernomad GmbH.

Tootsie Ипад Фолио

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.