Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Сатних Површина

TTMM (after time)

Колекција Сатних Површина ттмм представља колекцију апликација за сат, дизајнирану за паметне сатове са црно-белим екранима од 144 × 168 пиксела као што су Пеббле и Креиос. Овде ћете пронаћи 15 модела једноставних, елегантних и естетских апликација за сат. Будући да су направљени од чисте енергије, више личе на духове него на стварне ствари. Ови су сатови најекономичнији и еколошки најпријатнији који су икада постојали.

Име пројекта : TTMM (after time), Име дизајнера : Albert Salamon, Име клијента : TTMM (after time).

TTMM (after time) Колекција Сатних Површина

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.