Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке Како имати дугу? Како загрлити летњи ветар? Увек ме додирују неке суптилне ствари и осећам се врло задовољно и срећно. Како чувати и како га посједовати? Доста је добра као и гозба. Желео бих да обликујем различите врсте материјала на једноставан и смешан начин. Нека се деца играју са њима да препознају физички свет, стимулишу машту и помогну им да разумеју своје окружење.

Име пројекта : Tumbler" Contentment " , Име дизајнера : Sha Yang, Име клијента : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.