Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Амбалажа КРИСТАЛ вода представља богати луксуз и добробит у боци. Садржи алкалну пХ вредност од 8 до 8,8 и јединствени минерални састав, вода КРИСТАЛ долази у иконичној четвртастој прозирној бочици с призмом која подсећа на пенећи кристал и не угрожава квалитет и чистоћу. Лого марке КРИСТАЛ суптилно је истакнут на боци, наглашавајући додатни додир луксузног искуства. Поред визуелног утицаја боце, ПЕТ и стаклене боце у квадратном облику могу се рециклирати, што оптимизира простор за паковање и материјале, чиме се смањује укупни отисак угљеника.

Име пројекта : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Име дизајнера : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Име клијента : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Амбалажа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.