Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ограничена Серија Ексклузивних Вина

Echinoctius

Ограничена Серија Ексклузивних Вина Овај пројекат је јединствен на више начина. Дизајн је морао да одражава јединствени карактер предметног производа - ексклузивно ауторско вино. Поред тога, постојао је захтев да се у називу производа саопшти дубоко значење - суперлатив, солстицију, контраст ноћи и дана, црно-бело, отворено и нејасно. Дизајн је имао намеру да одражава тајну скривену у ноћи: лепоту ноћног неба која нас толико задиви и мистичну загонетку скривену у сазвежђима и зодијаку.

Име пројекта : Echinoctius, Име дизајнера : Valerii Sumilov, Име клијента : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Ограничена Серија Ексклузивних Вина

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.