Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дифузор Ароме

Magic stone

Дифузор Ароме Магиц Стоне је много више од кућанских апарата, у стању је створити чаробну атмосферу. Његов облик је инспирисан природом, размишљајући о камену, изглађеном водом реке. Водени елемент симболично је представљен таласом који одваја горњи од доњег дела тела. Вода је кључни елемент овог производа који помоћу ултразвука распршује воду и мирисно уље, стварајући хладну пару. Мотив таласа служи за стварање атмосфере кроз ЛЕД светлост која несметано мења боје. Повлачењем поклопца активирате дугме за капацитет који контролише све функције.

Име пројекта : Magic stone, Име дизајнера : Nicola Zanetti, Име клијента : Segnoinverso Srl.

Magic stone Дифузор Ароме

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.