Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Schon

Лампа Извори светлости ове јединствене сијалице смештени су у центру целокупног облика, тако да она осветљава мекан и уједначен извор светлости. Светле површине се могу одвојити од главног тела, па једноставни облик каросерије са нижим деловима плус уштеда енергије због мале потрошње електричне енергије даје додатну карактеристику. Такође додирљиво тело за укључивање или искључивање светла је још једна модерна карактеристика овог јединственог светла. Експресија доводи до разлика у осветљености и осмишљено је осветљење лампе. Већина светла са лампица, тако да гледалац не би искористио предност светлости, ће заслепити. Лепо је живети.

Име пројекта : Schon, Име дизајнера : Mostafa Arvand, Име клијента : Deco Light Group Co..

Schon Лампа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.