Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Schon

Лампа Извори светлости ове јединствене сијалице смештени су у центру целокупног облика, тако да она осветљава мекан и уједначен извор светлости. Светле површине се могу одвојити од главног тела, па једноставни облик каросерије са нижим деловима плус уштеда енергије због мале потрошње електричне енергије даје додатну карактеристику. Такође додирљиво тело за укључивање или искључивање светла је још једна модерна карактеристика овог јединственог светла. Експресија доводи до разлика у осветљености и осмишљено је осветљење лампе. Већина светла са лампица, тако да гледалац не би искористио предност светлости, ће заслепити. Лепо је живети.

Име пројекта : Schon, Име дизајнера : Mostafa Arvand, Име клијента : Deco Light Group Co..

Schon Лампа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.