Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постери

Disease - Life is Golden

Постери Овај пројекат је настао из жеље да се створе неки концепти који могу на необичан начин описати друштвено окружење и на пријатан начин сензибилизовати гледаоца. Идеја је да се оболе од болести и учине их визуелно привлачним и интригантним. Болест је нешто лоше, али може се посматрати и на други начин.

Име пројекта : Disease - Life is Golden, Име дизајнера : Giuliano Antonio Lo Re, Име клијента : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Постери

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.