Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Xtreme Lip-Shaper® System

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница Кстреме Лип-Схапер® систем је први клинички доказан безбедан козметички уређај за повећање усана за кућну употребу. Користи 3500 година стару кинеску методу 'цуппинга' - другим ријечима, усисавање - заједно с напредном технологијом обликовања усана за тренутно контурирање и повећање усана. Дизајн ствара узбудљиве једнодијелне и двоструке доње усне, баш као и Ангелина Јолие. Корисници могу посебно појачати горњу или доњу усну. Дизајн је такође изграђен за подизање лукова Купидовог лука, попуњавање усних јама за подизање углова старења уста. Погодно за оба пола.

Име пројекта : Xtreme Lip-Shaper® System, Име дизајнера : Thienna Ho Ph.D., Име клијента : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.