Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Xtreme Lip-Shaper® System

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница Кстреме Лип-Схапер® систем је први клинички доказан безбедан козметички уређај за повећање усана за кућну употребу. Користи 3500 година стару кинеску методу 'цуппинга' - другим ријечима, усисавање - заједно с напредном технологијом обликовања усана за тренутно контурирање и повећање усана. Дизајн ствара узбудљиве једнодијелне и двоструке доње усне, баш као и Ангелина Јолие. Корисници могу посебно појачати горњу или доњу усну. Дизајн је такође изграђен за подизање лукова Купидовог лука, попуњавање усних јама за подизање углова старења уста. Погодно за оба пола.

Име пројекта : Xtreme Lip-Shaper® System, Име дизајнера : Thienna Ho Ph.D., Име клијента : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.