Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Украсни Текстил

Lasso

Украсни Текстил Лассо као дефиниција је дугачак конопац с млазницом на једном крају. Уместо да ме инспирисе; овај текстил је резултат. Поред посебних специјалних канала, има и посебан додир и естетику, тако да светлост може проћи веома тихо. Пола је индустријска - полуобрађена, уткана у електронске ткалачке стројеве и ручно сечена. Овај пројекат је врло атрактиван и заразан као бомбон и био је један од главних изазова и открића у мојој каријери текстилног дизајнера. Овај пројекат говори о серендипији, спопадању, откривању случајности, срећи и несрећи.

Име пројекта : Lasso, Име дизајнера : Cristina Orozco Cuevas, Име клијента : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Украсни Текстил

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.