Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Клизалиште За Мек И Тврд Снег

Snowskate

Клизалиште За Мек И Тврд Снег Овде је представљен оригинални снежни скејт у сасвим новом и функционалном дизајну - од махагона од тврдог дрвета и са трљачима од нехрђајућег челика. Једна предност је што се могу користити традиционалне кожне чизме са петом, а као такве не постоји потражња за специјалним чизмама. Кључно у пракси клизања је једноставна техника везања, јер су дизајн и конструкција оптимизовани добром комбинацијом ширине и висине клизаљке. Други одлучујући фактор је ширина тркача која оптимизира управљање клизањем на чврстом или тврдом снегу. Тркачи су од нехрђајућег челика и опремљени су удубљеним вијцима.

Име пројекта : Snowskate, Име дизајнера : KT Architects, Име клијента : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Клизалиште За Мек И Тврд Снег

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.