Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колијевка, Столице За Љуљање

Dimdim

Колијевка, Столице За Љуљање Лиссе Ван Цаувенберге створио је ово својеврсно мултифункционално решење које служи као столица за љуљање, али и као колијевка када се две Димдимове столице споје заједно. Свака столица за љуљање је сачињена од дрвета са челичним носачима и завршена је фурниром од ораха. Две столице се могу монтирати једна уз другу уз помоћ две скривене стезаљке испод седишта и тако се формирају колијевка за бебе.

Име пројекта : Dimdim, Име дизајнера : Lisse Van Cauwenberge, Име клијента : Lisse..

Dimdim Колијевка, Столице За Љуљање

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.