Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Дизајн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбени Дизајн Мултимедијална изложба била је посвећена 20. годишњици поновног увођења националног новца. Сврха изложбе била је представити оквир тројства на којем је почивао уметнички пројекат, а то су новчанице и новчићи, аутори - 40 изванредних латвијских уметника различитих креативних жанрова - и њихова уметничка дела. Концепт изложбе потиче од графита или олова који је средишња осовина оловке, уобичајено оруђе за уметнике. Графитна конструкција послужила је као централни дизајнерски елемент изложбе.

Име пројекта : Multimedia exhibition Lsx20, Име дизајнера : Design studio H2E, Име клијента : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Изложбени Дизајн

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.