Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Модуларни Систем Дизајнирања Ентеријера

More _Light

Модуларни Систем Дизајнирања Ентеријера Модуларни систем склопив, растављив и еколошки одржив. Море_Лигхт има зелену душу и веома је једноставан за употребу. Иновативан је и идеалан за задовољење свих наших дневних потреба, захваљујући флексибилности својих квадратних модула и заједничког система. Могу се монтирати полице за књиге различитих величина и дубина, полице, зидови панела, сталци, зидне јединице. Захваљујући широком спектру доступних завршних обрада, боја и текстура, његову личност можете побољшати прилагођенијим дизајном. За дизајн куће, радне просторе, продавнице. Доступно је и са лишајевима изнутра. цапорасодесигн.ит

Име пројекта : More _Light, Име дизајнера : Giorgio Caporaso, Име клијента : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Модуларни Систем Дизајнирања Ентеријера

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.