Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Роботско Возило

Servvan

Роботско Возило То је пројекат услужног возила за економију засновану на ресурсима, који формира мрежу са другим возилима. Јединствени систем омогућава међусобну комуникацију, што повећава ефикасност превоза путника, као и повећање ефикасности због кретања у друмском возу (смањење ФКС фактора, удаљеност између возила). Ауто има беспилотну контролу. Возило је симетрично: јефтино за производњу. Има четири окретна мотоцикла и могућност обрнутог покрета: маневар великих димензија. Укрцавање у вис побољшава комуникацију путника.

Име пројекта : Servvan, Име дизајнера : Dmitry Pogorelov, Име клијента : Techman.

Servvan Роботско Возило

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.