Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Predictive Solutions

Корпоративни Идентитет Предицтиве Солутионс је провајдер софтверских производа за прогностичку анализу. Производи компаније користе се за предвиђање анализом постојећих података. Ознака компаније - сектори круга - подсећа на графику са пите-скицама, а такође на веома стилизовану и поједностављену слику ока у профилу. Платформа марке „проливање светла“ покретач је свих марки графике. И променљиви, апстрактни флуидни облици и тематски поједностављене илустрације користе се као додатна графика у различитим апликацијама.

Име пројекта : Predictive Solutions, Име дизајнера : Mikhail Puzakov, Име клијента : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Корпоративни Идентитет

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.