Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметнички Музеј

The Vagrant

Уметнички Музеј Архитектура Градског музеја у Новом Тајпеју, коју је Александар Рудник Милановић дизајнирао као дизалица дизалице у гнезду на речној тераси, лако се може разумети из даљине и са било које тачке парка уз реку Иингге. Облик музеја био је несметани минималистички уравнотежени потез дизалица са атријумом као плућним птицама где су свеж ваздух и сунчева светлост улазили директно у музеј. Са својим крилима као изложбеним простором и дизалицама креће се као ресторан са уметничком тематиком, гости музеја могли су уживати у погледу на пејзаж и град Тајпеј у близини.

Име пројекта : The Vagrant , Име дизајнера : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Име клијента : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Уметнички Музеј

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.