Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметнички Музеј

The Vagrant

Уметнички Музеј Архитектура Градског музеја у Новом Тајпеју, коју је Александар Рудник Милановић дизајнирао као дизалица дизалице у гнезду на речној тераси, лако се може разумети из даљине и са било које тачке парка уз реку Иингге. Облик музеја био је несметани минималистички уравнотежени потез дизалица са атријумом као плућним птицама где су свеж ваздух и сунчева светлост улазили директно у музеј. Са својим крилима као изложбеним простором и дизалицама креће се као ресторан са уметничком тематиком, гости музеја могли су уживати у погледу на пејзаж и град Тајпеј у близини.

Име пројекта : The Vagrant , Име дизајнера : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Име клијента : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Уметнички Музеј

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.