Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сензорна Славина

miscea KITCHEN

Сензорна Славина КУХИЊСКИ систем мисцеа је прва кухињска славина за дозирање без течности на више додирних течности. Комбиновањем 2 дозатора и славине у јединствени систем и једноставан за употребу, елиминише потребу за посебним дозаторима око кухињског радног простора. Славина је потпуно без додира и ради максималне хигијене руку и смањује ширење штетних бактерија. У систему се могу користити различити висококвалитетни и ефикасни сапуни, детерџенти и дезинфекциона средства. Одликује се најбржом и најпоузданијом сензорском технологијом доступном на тржишту за прецизне перформансе.

Име пројекта : miscea KITCHEN, Име дизајнера : Rob Langendijk, Име клијента : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Сензорна Славина

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.