Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Одржива Фотеља

X2Chair

Одржива Фотеља Згодни облици и избор материјала повећавају иновативни капацитет ове столице са хиљаду живота. Кс2Цхаир је резултат експерименталног дизајна који се у потпуности ослања на конвертибилност производа. Дизајниран да буде мултифункционалан, овај предмет следи концепт потпуне прилагодбе и израз је еколошког дизајна. Естетска прочишћеност и компатибилност са животном средином проналазе место сусрета захваљујући пажљивој функционалној студији, у комбинацији са истраживањем материјала и еколошким начинима градње. Инфо: цапорасодесигн.ит - лессморе.ит

Име пројекта : X2Chair, Име дизајнера : Giorgio Caporaso, Име клијента : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Одржива Фотеља

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.