Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Trish House Yalding

Стамбена Кућа Дизајн куће се развио у директном одговору на локацију и локацију. Конструкција зграде састављена је тако да одражава околну шуму са ребрним ступовима који представљају неправилне углове крошњама дрвећа и грана. Велика стаклена пространства попуњавају празнине између грађевине и омогућавају вам да цените пејзаж и околину као да гледате између дебла и грана дрвећа. Традиционални кентисх црно-бели боардинг представља лишће које обавија зграду и затвара просторе унутар.

Име пројекта : Trish House Yalding, Име дизајнера : Matthew Heywood, Име клијента : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Стамбена Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.