Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Trish House Yalding

Стамбена Кућа Дизајн куће се развио у директном одговору на локацију и локацију. Конструкција зграде састављена је тако да одражава околну шуму са ребрним ступовима који представљају неправилне углове крошњама дрвећа и грана. Велика стаклена пространства попуњавају празнине између грађевине и омогућавају вам да цените пејзаж и околину као да гледате између дебла и грана дрвећа. Традиционални кентисх црно-бели боардинг представља лишће које обавија зграду и затвара просторе унутар.

Име пројекта : Trish House Yalding, Име дизајнера : Matthew Heywood, Име клијента : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Стамбена Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.