Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веб Локација За Електроничку Трговину

Noritake

Веб Локација За Електроничку Трговину Направљен пре годину дана, ово је био водећи пројекат равних дизајна када стан дизајн није био у тренду. Овај дизајн карактерише обликовање плочица за производе и систем мреже на целој веб локацији. Такође сам створио јединствено брендирање у подножју са суптилном, али детаљном типографијом. Концепт ове веб странице требало је да створи једноставан, елегантан дизајн који је имао смисла користећи одговарајуће бели простор и равне елементе дизајна.

Име пројекта : Noritake, Име дизајнера : Jade(Jung Kil) Choi, Име клијента : Noritake.

Noritake Веб Локација За Електроничку Трговину

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.