Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Flowing Arcs

Прстен Овај прстен дизајниран је да изазове уобичајени концепт да су већина прстенова округла. Састоји се само од лукова који теку непрекидном линијом и може се носити на једном прсту или на два суседна прста. Како није кружног облика као и већина прстенова, било би забавно смислити различите начине ношења и исто тако ценити и уживати у њему као објет д'арт, када се не носи. Овај свестрани прстен може се прилагодити различитим металима и драгуљима према спецификацијама купца.

Име пројекта : Flowing Arcs, Име дизајнера : Sun Hyang Ha, Име клијента : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Прстен

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.