Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Студентски Дом

Koza Ipek Loft

Студентски Дом Коза Ипек поткровље дизајниран је од стране црафт312 студија, као студентског пансиона и омладинског центра, капацитета 240 кревета на површини од 8000 м2. Градња Коза Ипек поткровља завршена је у мају 2013. године. Генерално, улаз у пансион, приступ омладинском центру, ресторан, конференцијска сала и фоаје, радне дворане, собе и административне канцеларије у више од 12 спратова који се састоје од иновативне, модерне и дизајнирани су удобни стамбени простори. Собе за 2 особе у основним ћелијама распоређене су према сваком спрату, два предела и коришћење 24 особе.

Име пројекта : Koza Ipek Loft, Име дизајнера : Craft312 Studio, Име клијента : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Студентски Дом

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.