Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Електрични Бицикл

ICON E-Flyer

Електрични Бицикл ИЦОН и Винтаге Елецтриц сарађивали су у дизајнирању овог безвременског електричног бицикла. Дизајниран и изграђен у Калифорнији у малој запремини, ИЦОН Е-Флиер се удаје за винтаге дизајн са модерном функционалношћу, како би створио јасно и способно решење за лични транспорт. Карактеристике укључују распон од 35 миља, максималну брзину од 22 МПХ (тркачки режим од 35 МПХ!) И време пуњења од два сата. Спољни УСБ прикључак и тачка за пуњење, регенеративно кочење и најквалитетније компоненте широм света. ввв.ицонелецтрицбике.цом

Име пројекта : ICON E-Flyer, Име дизајнера : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Име клијента : ICON.

ICON E-Flyer Електрични Бицикл

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.