Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мијешалица За Умиваоник За Славине

Smooth

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник Смоотх славина инспирисан је у најчишћем облику цилиндра, чинећи природну последицу цеви где тече све док не стигне до корисника. Намеравали смо да деконструишемо уобичајене сложене форме које ова врста производа има, што је резултирало глатким цилиндричним и сасвим минималистичким обликом. Елегантни изглед изазван линијама постаје прилично изненађујући када овај објект преузме функцију корисничког интерфејса, јер је ово модел који комбинује динамични дизајн са савршеном функционалношћу мешалице за умиваоник.

Име пројекта : Smooth, Име дизајнера : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Име клијента : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Мијешалица За Умиваоник За Славине

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.