Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Столица

oUeat

Мултифункционална Столица нуун кидс дизајн суоснивач Бруна Вила и Нуриа Мотје, дизајнира и производи мултифункционални намештај за децу, са посебном линијом за куће са близанцима или браћом и сестрама сличних година. Направљена од дрва и бијеле плоче на плочи, колекција је посвећена дјеци од 6 мјесеци до 10 година и осмишљена је тако да подстиче креативност и игру, главну дјелатност дјетињства. Уз то, овај намештај се може стално рециклирати и поново употребљавати, те заузима најмање могућег простора, како би га прилагодио потребама сваког тренутка.

Име пројекта : oUeat , Име дизајнера : nuun kids design, Име клијента : Nuun kids design.

oUeat  Мултифункционална Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.