Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Столица

oUeat

Мултифункционална Столица нуун кидс дизајн суоснивач Бруна Вила и Нуриа Мотје, дизајнира и производи мултифункционални намештај за децу, са посебном линијом за куће са близанцима или браћом и сестрама сличних година. Направљена од дрва и бијеле плоче на плочи, колекција је посвећена дјеци од 6 мјесеци до 10 година и осмишљена је тако да подстиче креативност и игру, главну дјелатност дјетињства. Уз то, овај намештај се може стално рециклирати и поново употребљавати, те заузима најмање могућег простора, како би га прилагодио потребама сваког тренутка.

Име пројекта : oUeat , Име дизајнера : nuun kids design, Име клијента : Nuun kids design.

oUeat  Мултифункционална Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.