Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лого

Samadara Ginige Personal Identity

Лого Лични идентитет Самадара Гиниге-а (логотип) симбол је једноставности и софистицираности. Модеран монограм у који су уграђени њени иницијали с и г представљен је у многим галеријама и чланцима. У њеном логотипу цртаном једном линијом, ова два слова су креативно повезана и испреплетена откривајући њене маштовите дизајнерске вештине са дозом женствености. Самадара је и дизајнер и дизајнер. Цјелокупни дизајн нас подсјећа на симбол бесконачности који приказује њену способност да испоручи цјеловита рјешења од дизајна до развоја.

Име пројекта : Samadara Ginige Personal Identity, Име дизајнера : Samadara Ginige, Име клијента : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Лого

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.