Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лого

Samadara Ginige Personal Identity

Лого Лични идентитет Самадара Гиниге-а (логотип) симбол је једноставности и софистицираности. Модеран монограм у који су уграђени њени иницијали с и г представљен је у многим галеријама и чланцима. У њеном логотипу цртаном једном линијом, ова два слова су креативно повезана и испреплетена откривајући њене маштовите дизајнерске вештине са дозом женствености. Самадара је и дизајнер и дизајнер. Цјелокупни дизајн нас подсјећа на симбол бесконачности који приказује њену способност да испоручи цјеловита рјешења од дизајна до развоја.

Име пројекта : Samadara Ginige Personal Identity, Име дизајнера : Samadara Ginige, Име клијента : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Лого

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.