Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Велики Стан

Attractive Arc

Велики Стан Овај случај је скуп великог стана равног пода на горњем спрату. Површина грађевине износи 260 квадратних метара. Група купаца коју налази програмер треба да буду породице са више популација. Али власник овог случаја је породица од три особе. Тако се фино поредане функције оригиналне структуре чине тривијалне и скучене. Сходно томе, направили смо релативно велике промене у распореду плана целог простора. Прекидајући уобичајени режим породичног изгледа. Већина функционалних подручја је збрисана, осим спаваћих соба, купатила итд. У међувремену, као становање, у власништву

Име пројекта : Attractive Arc, Име дизајнера : Sheng Tao, Име клијента : DEESEN.

Attractive Arc Велики Стан

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.