Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Контејнер За Зачине

Ajorí

Контејнер За Зачине Ајори је креативно решење за организовање и чување различитих зачина, зачина и зачина како би се задовољиле и уклопиле различите кулинарске традиције сваке земље. Његов елегантан органски дизајн чини га кипарским комадом, што резултира одличним украсом који се одражава као покретач разговора око стола. Дизајн паковања је инспирисан кожом белог лука, постајући јединствени предлог еко паковања. Ајори је еколошки прихватљив дизајн за планету, инспирисан природом и у потпуности направљен од природних материјала.

Име пројекта : Ajorí, Име дизајнера : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Име клијента : photoAlquimia .

Ajorí Контејнер За Зачине

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.