Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.

Име пројекта : Baralho, Име дизајнера : FLÁVIO MELO FRANCO, Име клијента : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Фотеља

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.