Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Pillow Stool

Столица Једноставно је, али садржи много карактеристика. Челичне шипке на првом и другом слоју седећег дела иду у различитим смеровима, па се укрштају једна на другу како би створиле магичну визуализацију. Бројач кривина бочне конструкције пружа округле ивице и површине како би корисници удобније могли да седе на њој. Између првог и другог слоја седећег дела, шипке представљају празан простор за чување часописа или новина. Столица не само да корисницима пружа гесту, већ и нуди корисне функције.

Име пројекта : Pillow Stool, Име дизајнера : Hong Ying Guo, Име клијента : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.