Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Ово је календар радног стола са изрезаним дизајном који садржи сезонске мотиве на изврсној утиснутости. Врхунац дизајна је када је приказан, сезонски мотиви постављени под углом од 30 степени за најбоље гледање. Овај нови образац изражава нови роман НТТ ЦОМВАРЕ за стварање нових идеја. Мисао се даје календарској функционалности са довољно простора за писање и линијама које владају. Добар је за брзо прегледавање и једноставан за употребу, препун оригиналности која га издваја од осталих календар.

Име пројекта : NTT COMWARE “Season Display”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Календар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.