Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трпезаријски Сто

Octopia

Трпезаријски Сто Оцтопиа од АртеНемуса је табела заснована на морфологији хоботнице. Дизајн је заснован на централном кућишту елипсоидног облика. Осам органски обликованих ногу и руку излази радијално и протеже се из овог средишњег тијела. Стаклени врх наглашава визуелни приступ структури креације. Тродимензионални изглед Оцтопиа подвлачен је контрастом између боје фурнира на површини и боје ивице. Врхунски изглед Оцтопиа наглашен је употребом дрвних врста изузетног квалитета и изванредном обрадом.

Име пројекта : Octopia, Име дизајнера : Eckhard Beger, Име клијента : ArteNemus.

Octopia Трпезаријски Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.