Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Канцеларије

Brockman

Дизајн Канцеларије Као инвестициона фирма која се базира на трговини рударством, ефикасност и продуктивност су кључни аспекти у пословној рутини. Дизајн је у почетку инспирисан природом. Друга инспирација која је евидентна у дизајну је нагласак на геометрији. Ови кључни елементи били су на челу дизајна и на тај начин су визуелно преведени коришћењем геометријских и психолошких схватања форме и простора. Одржавајући престиж и репутацију светске класе комерцијалних зграда, рођена је јединствена корпоративна арена коришћењем стакла и челика.

Име пројекта : Brockman , Име дизајнера : Catherine Cheung, Име клијента : THE XSS LIMITED.

Brockman  Дизајн Канцеларије

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.