Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

IDEA DOOR

Изложбени Простор Павиљон Ц&Ц Гуангзхоу дизајнерске недеље 2012. је вишедимензионалан и синхронски свемирски уређај. Прозори и врата проширена у четири правца остварују паметну конверзију и интеракцију унутар и изван простора приказа, што представља пословни концепт толеранције, отворености и разноликог развоја. Усвајањем технологије интерактивног приказа повећане стварности и суперпозиције реалног и виртуелног окружења, случај предузећа дизајниран унутар уређаја постиже претварање облика приказа из дводимензионалног у мултидимензионални.

Име пројекта : IDEA DOOR, Име дизајнера : Zheng Peng, Име клијента : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Изложбени Простор

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.