Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Простор

C&C Design Creative Headquarters

Канцеларијски Простор Креативно седиште компаније Ц&Ц Десигн смештено је у постиндустријској радионици. Његова зграда је трансформисана из фабрике црвене цигле 60-их година. С обзиром на заштиту тренутне ситуације и историјско памћење зграде, тим дизајнера потрудио се да избегне оштећења оригиналне зграде у унутрашњем уређењу. У дизајнирању ентеријера користи се много јеле и бамбуса. Отварање и затварање и пренамјена простора паметно су замишљени. Дизајн расвјете за различите регије одражава различите визуелне атмосфере.

Име пројекта : C&C Design Creative Headquarters, Име дизајнера : Zheng Peng, Име клијента : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Канцеларијски Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.