Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбани Логистички Систем

link

Урбани Логистички Систем Линк је синхронизовани систем градске логистике који користи постојећу инфраструктуру јавног превоза. Систем омогућава неприметну и одрживу расподелу терета у граду. То је мрежа која се повезује између консолидацијских центара, суседских складишних простора и локалних предузећа користећи флоту роботских, електричних возила. Пратећи аутобусе и трамваје возила се крећу градом без ометања саобраћаја. Линк систем скраћује раздаљине дистрибуције, смањујући тако потребу за камионима и отвара алтернативе за испоруку у последњих пола миље.

Име пројекта : link, Име дизајнера : Ayelet Fishman, Име клијента : Ayelet Fishman.

link Урбани Логистички Систем

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.