Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Возило

Shark

Возило Морски пас је концептно возило које може трансформисати силу повлачења у корисну силу за летење. Дизајнерска филозофија Схарка је да прво ухвати вучну силу, а затим, када се возило подигне са земље због отпора ваздуха, оно ће пролазити струју ваздуха кроз рупе на рукама. Те се рупе брзо отварају и затварају на начин да се Ајкула може одржати уравнотеженијом.

Име пројекта : Shark, Име дизајнера : Amin Einakian, Име клијента : Amin Einakian.

Shark Возило

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.