Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбана Обнова

Tahrir Square

Урбана Обнова Трг Тахрир је окосница египатске политичке историје, па је оживљавање његовог урбаног дизајна политички, еколошки и друштвени десидератум. Главни план укључује затварање неких улица и њихово спајање на постојећи трг без да поремети саобраћајни ток. Три пројекта су тада створена како би се уклопиле рекреативне и комерцијалне функције, као и обележје којим се обележава модерна политичка историја Египта. План је узео у обзир довољно простора за шетњу и места за седење и висок омјер зелене површине да би се град унео у боју.

Име пројекта : Tahrir Square, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Урбана Обнова

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.