Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Структура Греда Ступа

Brackets

Структура Греда Ступа Дизајн је техничко решење да обезбеди модулисане системе за рехабилитацију бескорисних простора на крововима широм света, истовремено прилагођавајући претходној структури сваке зграде. Једна од његових више функција је очување електричне енергије. Такође је био естетски дизајниран да функционише у унутрашњости било облогом предвиђеним за њега, у различитим материјалима или завршним обрадама, било нагласком за опремање као столови, столови и преграде. Такође обезбеђује систем соларног грејања који просторе чини енергетски одрживим.

Име пројекта : Brackets, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Структура Греда Ступа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.