Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Каву И Трпезаријски Сто

Air table

Столић За Каву И Трпезаријски Сто Начин на који се лако може прећи из ниског стола за кафу у сто са пуним трпезаријом или чак са стола је прилично занимљив. Металне цеви се могу закретати у два различита положаја. Дрвене даске су окренуте шаркама које омогућавају повећање површине стола. Назив овог комада намештаја инспирацију чини у МацБоок Аир-у, због свог лаганог осећаја, како физички, тако и визуелно.

Име пројекта : Air table, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : M3 Claudio Sibille.

Air table Столић За Каву И Трпезаријски Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.